Instalarea aplicatiei LEGIS

  • Instalarea pe un calculator (monopost):

Aplicatia Legis nu e pretentioasa din punct de vedere al instalarii pe sistemul dvs. Insa, daca aveti un sistem mai performant e cu atat mai bine. Cerintele minimale, pentru o functionare buna sunt un computer Pentium IV, cu hard de 40 GB, 512 MB RAM si procesor de 1,3 GHZ. Ca si sistem de operare puteti folosi Windows 98/NT/ME/2000/XP/VISTA sau Windows 7 pe 32 sau 64 biti. Pentru actualizare puteti opta pentru actualizarea automata online, sau putem trimite pachetele pe e-mail sau pe suport optic CD sau DVD.

  • Instalarea in retea:

Instalarea in retea este o varianta foarte eficienta pentru companile sau institutiile mai mari , care poseda o retea de calculatoare. Nu excludem nici companiile mai mici care pot porni de la 3 - 4 utilizatori si apoi extinde numarul de utilizatori Legis, fara probleme. Avantajele sunt atat din punct de vedere al numarului crescut de utilizatori care citesc o singura baza de date, cit si al costurilor. Instalarea "clasica" presupune transpunerea bazelor de date pe un server, de unde se vor configura prin retea celelalte calculatoare pe care se doreste sa se consulte aplicatia, in limita numarului de utilizatori pentru care dvs ati optat prin contract.

Observatie importanta! Pentru servere sub LINUX , sau retele de tip Intranet si conexiuni la distanta de tip VPN, va recomandam aplicatia IntraLegis sau puteti opta pentru varianta Legis online.

                   Copyright © NetLegis® 2009. Toate drepturile sunt rezervate.