Legis - Sinteze Economice

Sinteze Economice: - grupate pe tematici economice specifice: Accize, Control Fiscal, Creante Bugetare, Evaziune Fiscala, Impozit, Piata Muncii, TVA.

Modulul de Sinteze economice, actualmente grupat pe doua mari tematici de interes Codul fiscal si Codul de procedura fiscala este o compilatie reusita realizata prin culegerea materialelor din diverse tratate si manuale de fiscalitate ale unor autori celebri, venind cu o multitudine de exemple practice si notiuni de specialitate. (de exemplu manuale editate de Dan Drosu Saguna, Ioan Condor, Constantin Tufan). In pregatire este partea de Managementul resurselor umane care va include materiale specifice Dreptului muncii.
Modulul ofera si posibilitatea ca prin linkurile catre legislatia romaneasca, clientul sa consulte in mod real si ultima forma actualizata a Codului fiscal si a Codului de procedura fiscala, cat si a altor acte normative importante in materie fiscala. De asemenea, textul permite si stabilirea linkurilor interne, catre anexele continute de acest modul, anexe in care se gasesc aplicatii practice diverse atat din jurisprudenta cat si din activitatea contabila si financiara curenta (calcul deducerilor personale, modul de incadrare a diferentelor de curs valutar etc.)


                   Copyright © NetLegis® 2009. Toate drepturile sunt rezervate.